Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2013, 15:28
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze raz. Korwin jest ciekawą postacią na scenie politycznej ale nie jest moim idolem co mi po raz którys z uporem maniaka probujesz przypisac. Ja popieram Ruch Narodowy a nie KNP.
I nie zmienisz tego że jesli ktos "wyraża dbałosc o prawa pracownicze", jest zwolennikiem redystrybucji majątku i nadmuchanego aparatu biurokratycznego, panstwa nadopiekunczego oraz regulacji rynku poprzez wszelkiego rodzaju ustawy i prawa na pewno nie jest kapitalistą, liberałem lub jakkolwiek umiejscowiony na prawej stronie sceny politycznej.
Link wrzuciłem jako ciekawostke na dwójmyślenie PiSowskich szeregów. Najpierw opresyjną ustawe krytykują i publicznie podkreślają jak zła ona jest, a następnie podczas głosowania rzeczoną ustawe popierają. Znowu sie pomylili? Są tak zapracowani że nawet nie chce im sie przykładac wagi to tego co oni w tym sejmie robia?
Chłopie jak napisałem najpierw sprawdź jak w rzeczywistości zagłosowali. Skoro nie chce Ci się nawet otworzyć linka zobacz na print screenie

Natomiast co do państwa "nadopiekuńczego" tudzież regulacji rynku czy redystrybucji majątku to szermujesz sloganami, które nijak się mają do gwarancji praw pracowniczych, tego co państwo i związki zawodowe muszą wymagać od pracodawcy, aby pracownik nie stał się niewolnikiem.

Coś zamilknąłeś, więc ponawiam swoje pytanie kto się pomylił vel oszukuje PiS i poseł Kuźmiuk czy autor artykułu którego link wrzuciłeś
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg Sejmgłos.jpg (91,9 KB, 8 wyświetleń)
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 29.07.2013 o godz. 16:28.