Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2013, 14:49
Ani nie jestem posłem, ani członkiem PiSu, a jedynie Ich sympatykiem (do tego w przeciwieństwie do Waszego uwielbienia dla Korwina -> nie bezkrytycznym), więc z tym komunistycznym "wicie/rozumicie towarzysze" trochę ostrożniej = występuję w liczbie pojedynczej nie mnogiej.
Z tego co pamiętam dotychczas wymienialiśmy poglądy na temat dysertacji doktorskiej śp. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego oraz n/t praw pracowniczych (i w tym temacie udowodniłem, że się mylisz przypisując dbałość o ich przestrzeganie socjalistom), a Ty mi tutaj teraz wyjeżdżasz z linkiem do jakiegoś artykułu/komentarza z 2013 r. trzy lata po Jego śmierci. Doprawdy szeroki masz rozrzut. O to też masz do Niego pretensję?

Edyta - Tak to jest mój Przyjacielu, jak się bezkrytycznie powołuje na słowo pisane. Oto wyniki głosowania (http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/age...rGlosowania=23) o którym pisał poseł Kuźmiuk -> ewidentnie widać, że 126 posłów PiSu się wstrzymało od głosu (tak jak Kuźmiuk napisał). Natomiast głosowanie przytaczane przez nieuka na którego się powołujesz dotyczyło "Ordynacja podatkowa, ustawy - Kodeks karny skarbowy oraz ustawy - Prawo celne" a nie jak pisał Kuźmiuk i z czego print screena zamieścił Twój idol nt. "projektu ustawy o zmianie ustawy o podatku od towarów i usług oraz ustawy - Ordynacja podatkowa".

Rozumiem jest lato, słońce przypieka, temperatura doskwiera, ale trochę ostrożniej z takimi oskarżeniami. Wypadałoby je skonfrontować zanim się zacznie walić z "grubej rury" na oślep.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 29.07.2013 o godz. 15:15.