kacpergawlo napisał(a):

Ludzie o takich opiniach to jest właśnie zakała. Ciekawe ....a kto bardziej ośmiesza klub - trener organizujący testy gościowi, którego miał na treningach pół roku, trener który nie potrafi sklecić dwóch zdań, trener który w ostatnim czasie ośmiesza się podczas każdej pracy, trener którego 90 % wypowiedzi są jakimś absurdem, trener któremu nie chcę się (lub nie potrafi - całkiem prawdopodobna wersja) sprawdzić ile lat ma testowany zawodnik (Hajduk) czy może dziennikarz który o tym napisze? Poważnie nie widzisz, że Wisła sama wystawia się na nokautujący strzał robiąc taką szopkę jaka panuje obecnie (przypomnę może jeszcze testy gościa nigdy nie związanego z piłką, czy losowego ziomka z Nigerii którego odpalono jeszcze szybciej niż przyjechał, albo że pierwsze dwie kolejki Wisła rozegra bez napastnika i nie jest to wynik wyszukanej taktyki) i jak najbardziej rolą dziennikarza jest się z tego śmiać? Jeśli ktoś jest tak głupi by zatrudnić Smudę, odwalać taką żałosną amatorkę przy transferach etc. to tak - należy w niego ładować aż zmądrzeje. A doszukujący się spisku są śmieszni, naprawdę na śmianie się z Wisły nie potrzeba wielkich przygotowań. Niestety.
I rolą kibica nie jest ślepa bronienie tak gównianych decyzji jedynie w imię atakowania atakujących, bo staje się ślepą kukłą jeśli nie widzi co dzieje się z jego rzekomo ukochanym klubem. Nigdy nie powinno być akceptacji dla takich dyletantów jacy obecnie kierują klubem.
|
Najbardziej osmieszja klub niewydarzeni pseudokibice,robiacy siare na rozlicznych forach internetowych i lykajacy jak slepe pelikany wszelkie prawdy objawione przez "obiektywnych" dziennikarzy.Jezeli uwazasz ,ze krytyka Wisly uskuteczniana przez Stanowskiego jest obiektywna to albo jestes glupi albo z nim sypiasz.
Do "merytorycznych" przykladow organizacji w Wisle ,ktore raczyles przytoczyc nie bede sie odnosil bo szkoda pradu.Wielu przede mna usilowalo pewne tematy wytlumaczyc ale jak zwykle-grochem o sciane.Wazne jest to co wyczytacie w weszlo.
O realnej sytuacji w klubie gowno za przeproszeniem wiem a ty i tobie podobni ,sadzac z tego co piszecie ,wiecie jeszcze mniej niz ja a mimo to kazdy klapie dziobem na lewo i na prawo,podpierajac sie autorytetami typu Zakolenko .