Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2013, 21:47
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Znany portal napisał:

Tydzień bez głupkowatej wypowiedzi Franka Smudy to tydzień stracony. Przez ostatnich kilka dni milczał, ale gdy lokalni dziennikarze zapytali go na konferencji o sytuację Osmana Chaveza, Franio - takie zasady konferencji - powiedzieć coś musiał. A to zawsze zwiastuje źle.

Honduraski obrońca ostatnich kilka tygodni spędził pomiędzy Ameryką Północną a Środkową. (...)

Jak to wszystko skomentował Smuda? - Dobrze, że mi pan przypomniał, że ten zawodnik tutaj jeszcze jest, bo ja już o nim zapomniałem. Nie ma go z nami dwa miesiące i dziwię się, że klub jeszcze dodatkowo płaci mu pensję, bo przecież teraz jest na usługach piłkarskiego związku w Hondurasie (źródło: Sport.pl).

Nie to, żebym propagował jakiś tam portal typu wlazło, ale czy do jasnej cholery Cupiał nie jest w stanie ukarac swojego pracownika zawieszeniem mu pensji za głupotę wrodzoną? (żeby nie było: nie chodzi mi o Chaveza)
A może Franz poluje na stanowisko Bednarza?
A swoją drogą to nieźle mieć takich piłkarzy jak Chavez. Nie ma go długo, albo ciągle w przelotach. Klub ma z tym kłopot bo nie może skorzystać z jego gry. Trzeba na to popatrzeć też od tej strony. A że Smuda to prosty chłop, wyraził to w prosty sposób.

A weszło to taki typowy jadwonik prowarszawski. Ciekawe ile napisali o chamskim ataku prezesa "włochata klata" Leśnodorskiego na Smudę?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując