Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2013, 07:04
Kuba_TS napisał(a):Wyświetl post
hehe dodam jeszcze że koleś chciał żeby forumowicze składali się na transfery Już wcześniej sprawdzałem jego wypowiedzi bo śmierdział mi czosnkiem i chociaż generalnie nic nie znalazłem co wskazywało by że się podszywa . Jak dla mnie to koleś jest oderwany od rzeczywistości i buja w obłokach albo rzeczywiście mamy tu żyda
Składac się na transfery ^^ nawet jeśli taka akcja miałaby miejsce to przecież ludzie którzy za to odpowiadają w klubie i tak by robili dalej to co robią. Zresztą każdy kto kupuje bilet jakoś składa się na to

bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Cóż, z klaunami takimi jak Wy ciężko rozmawiać. Wszak za takie wypowiedzi powinniście mieć dożywotni zakaz wstępu na jakiekolwie forum. Tym niemniej za tak wulgarny język nie zamierzam odpowiadać na te pytania, bo to Wam brakuje wiedzy by podjąć dyskusję, nie mnie. Nie od wczoraj czytam informacje na temat Wisły i wiem, że Wisłę stać na lepsze transfery, niż te które serwują nam obecnie włodarze.
To chyba ciężko z percepcją u kolegi, bo Wisła jest klubem zarządzanym na zdrowych zasadach. Owszem, może i Twoje pomysły były by dobre ale nie w tej rzeczywistości.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując