szprotson napisał(a):

bonawentura coś .......isz. Jurado przyszedł z Hiszpanii a nie z nikąd. Cessay to zawodnik Djurngarden,jesli nie znasz tej druzyny to twoje teksty o znaniu się na piłce sa hitowe.Węgier przyszedł z ligi węgierskiej, no ale Ty pewnie nie wiesz że tam jest liga...
Ale i tak najlepszy przykład z Demjanem. Za Piechną nie płaczesz?
ty jesteś taki "typowy seba" co nie?
|
Znikąd pisze się razem. To po pierwsze. Po drugie - pisząc znikąd miałem na myśli, że z pewnością nie z tych lig, które grają pierwsze skrzypce i które są na szczycie oglądalności, a przez to my znamy piłkarzy, którzy w nich grają. Z pewnością nie możesz tego powiedzieć o wzmiankowanych przeze mnie powyżej piłkarzach. Kolejna sprawa - piłkarze sprowadzani do Wisły są tylko doraźnie. Nie ma w tym głębszej wizji - oni mają od dłuższego czasu załatać jakąś dziurę i łatają tą dziurę w bardzo nieudolny sposób. W dużej mierze właśnie dzięki Zdziskowi Kapce, zagłębiającemu się w meandrach youtube'a. Po czwarte - nie wiem, kto to jest typowy "seba" - może to Ty. Po piąte - tak, płaczę za Demjanem, bo jakościowo byłby lepszy na teraz, na już niż Paweł Brożek. Ale że zarząd zachowuje się tak, jakby bał się wydawać jakikolwiek grosz, to stoimy i przy takim zarządzie stać będziemy w miejscu z transferami i powoli będziemy również posuwać się w dół tabeli.