Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2013, 18:24
c. napisał(a):Wyświetl post
wszyscy mamy gowno a nie pojecie o pilce... nie siedzimy w klubie, nie wydajemy pieniedzy, nie transferujemy zawodnikow, nie siedzimy przy tysiacach dokumentow, nie rozmawiamy z menedzerami, i tak dalej.. nie wiemy jak to wyglada od srodka. Cupial wie.
Nie piszę tak, bo gówno znam się na piłce, czy też bo nie wydaję swoich pieniędzy. Ruben Jurado przyszedł znikąd, a zaistniał w polskiej piłce na dobre. Można powiedzieć prawie to samo o Kebbie Cessayu czy Georgio Lovrencicsu. Do tego należy dodać kilka innych pomniejszych nazwisk, jak Demjan, Nakoulma i wielu wielu innych. Są głośne nazwiska i z niższych polskich lig jak Konrad Nowak czy Paweł Olkowski. My za to bierzemy zawodników, którzy na sto procent się nie sprawdzą. Stjepanovic na przykład to nie jest dobry zawodnik i on będzie naszym najgorszym transferem. Może ma doświadczenie, może potrafi z trudem odebrać piłkę, ale nie potrafi nawet jej przyjąć - no ludzie! Niestety, nikt nie bierze pod uwagę kosztów przystosowania się zawodnika do otoczenia, a w tym wypadku do Ekstraklasy. Cóż - brońcie zaciekle tego składu BKS, który mamy obecnie. Ja jestem pewien, że ten skład - BKS nie zaprowadzi nas nigdzie wysoko, będziemy tylko spadać w dół. Jestem pewien, że Stjepanovic to wymysł Zdzisia z turbobałkanów Kapki i przeszkoda do sprowadzania rzeczywiście dobrych piłkarzy, albo realnych wzmocnień. Brożek nie będzie wielkim plusem w grze zespołu. Będzie tylko jego małym plusikiem.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując