wiślak 86 napisał(a):

Ciekawe że nie pamiętasz ile razy krzyczałeś "....a znowy s.......ił" jak maścił szansę za szansą. Piechna też nastrzelał bramek i co? był dobrym napastnikiem. Co to za przyzwyczajenie aby mówić dobrze o kopaczach nawet jak widać że są słabi.
Może inaczej żebyś zrozumiał obecnie wzięcie Brożka to jedna z gorszych decyzji bo od machania rękami i trzymania się za głowę mamy kilkanaście tysięcy ludzi na trybunach a nie tego co ma zapieprzać po boisku. I jakoś nie odniosłeś siedo tego że ten "dobry napastnik" nie zrobił wielkiej kariery za granicą a przecież swoje CV ma imponujące. No właśnei to CV jest jego czy raczej całej drużyny która sie wtedy wykształciła ?
|
To my razem oglądaliśmy mecze że pamiętasz że coś krzyczałem? Nie przypominam sobie.
Odniosłem się w tym temacie do Brożka i braku kariery za granicą porównując go do Coubiliego który zrobił jeszcze mniejszą - poszukaj wcześniej.
Genkov przy Brożku żadnej kariery nie zrobił za granicą i rozumiem że płakałeś jak przychodził?
Frankowski też nie zrobił kariery za granicą i co? Ważne co Paweł pokaże teraz. Jak strzeli w sezonie 10-12 bramek w lidze (wartość ciężko osiągalna dla Genkova) to powiem że to był swietny ruch. Bo jestem prawie pewien ze dostanie połowę pensji Bułgara.
Paweł sam nas nie zbawi, ale zawsze miał smykałkę do gry kombinacyjnej. I na to też liczę że rozrusza grę z przodu.