Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2013, 13:07
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Mogę wymienić wszystkich skautów pracujących dla klubów grających w Ekstraklasie. Chcesz?

Ale w jakim maju? Skauci działają już od ponad roku w takim składzie i nic specjalnego nie udało się znaleźć. Najbardziej wśród skautów irytuje mnie jedna osoba, wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Mogę wymienić wszystkich dyrektorów sportowych w Ekstraklasie i część w pierwszej lidze, może ktoś wreszcie obudzi się, że Wisła ma tragiczny skauting, choć bardziej mówię tutaj o efektach - nie widać w dziale skautingu żadnego sensownego działania - jest chaos, polityka Bednarza to totalne dno, bowiem to on swoimi decyzjami hamuje rozwój klubu. Bednarz krzyknął - opierajmy klub na młodzieży i tak się stało - prawie jak jakiś bóg. Z tym, że nikt nie zastanawiał się, jak młodzież ma się rozwijać, dzięki komu? Dobra - w obronie jest Głowacki, może Jovanovic - oni czegoś może nauczą. Ale w pomocy - niby kto? Garguła? Małecki? Sarki? Dajcie spokój...
Nie przesadzaj, może wpadają im w oczy tylko piłkarze których trzeba kupic i nie można przyciąc nic co się może nie podobac np Kapce, albo Bednarzowi, a może sam Cupiał wyrzuca ich raporty do kubła.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując