Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2013, 12:41
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Może podasz mi nazwiska osób, które chciałbyś aby były w skautingu.
Mogę wymienić wszystkich skautów pracujących dla klubów grających w Ekstraklasie. Chcesz?

nazgulTSWot napisał(a):Wyświetl post
A może dajmy im czas popracować? Mylisz że co? Przyjdzie ktoś jako skaut w maju, a na czerwiec wyciągnie nam z Sandecji, tudzież innej Niecieczy zawodnika o potencjale Lewandowskiego?
Ale w jakim maju? Skauci działają już od ponad roku w takim składzie i nic specjalnego nie udało się znaleźć. Najbardziej wśród skautów irytuje mnie jedna osoba, wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Mogę wymienić wszystkich dyrektorów sportowych w Ekstraklasie i część w pierwszej lidze, może ktoś wreszcie obudzi się, że Wisła ma tragiczny skauting, choć bardziej mówię tutaj o efektach - nie widać w dziale skautingu żadnego sensownego działania - jest chaos, polityka Bednarza to totalne dno, bowiem to on swoimi decyzjami hamuje rozwój klubu. Bednarz krzyknął - opierajmy klub na młodzieży i tak się stało - prawie jak jakiś bóg. Z tym, że nikt nie zastanawiał się, jak młodzież ma się rozwijać, dzięki komu? Dobra - w obronie jest Głowacki, może Jovanovic - oni czegoś może nauczą. Ale w pomocy - niby kto? Garguła? Małecki? Sarki? Dajcie spokój...
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 22.07.2013 o godz. 12:47.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując