Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2013, 12:33
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Trzeba było czytać dokładnie wcześniejsze posty, to może byś zrozumiał o co chodzi. W tamtym momencie trwała dyskusja na temat tego, dlaczego stroje nie są dostępne w sprzedaży zaraz po ich prezentacji. Nie było tam mowy o wyglądzie symbolu na koszulce... Zresztą w którymś z wcześniejszych postów napisałem, że ta Biała Gwiazda na okrągłym tle mi się w sumie podoba, bo jest jeszcze bardziej podkreślona na koszulce.

Na drugi raz napiszę wszystko w taki sposób, żebyś nie miał problemów z poprawnym odczytaniem moich słów... Pogrubiony fragment Twojej wypowiedzi szczególnie mi się nie spodobał. Na pewno nie jesteś osobą, która będzie mi mówić, czy jestem prawdziwym kibicem czy nie. Pozdrawiam.
To ty nie wiesz dlaczego nie ma ich w sprzedaży? Z bardzo prostego powodu...w państwach środka są teraz wakacje więc dzieciaki mają po prostu wolne.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując