Wyświetl pojedynczy post
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2013, 10:34
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Jaka wpadka ze strojami? Co ty .......isz?

Ten niespodziewany gest klubu nie był skierowany do takich jak ty. To ukłon dla prawdziwych kibiców, dla których symbol, tradycja i wiara jest czymś bardzo ważnym, ważniejszym od wyników czy uzyskanego miejsca na końcu sezonu.
Tutaj nie chodzi o to czy jest gwiazdka haftowana, czy klejona na super glue. Najważniejsze że jest tam gdzie jej miejsce, gdzie od ponad 100 lat kojarzona jest z jedyną drużyną, Wisłą Kraków.
Trzeba było czytać dokładnie wcześniejsze posty, to może byś zrozumiał o co chodzi. W tamtym momencie trwała dyskusja na temat tego, dlaczego stroje nie są dostępne w sprzedaży zaraz po ich prezentacji. Nie było tam mowy o wyglądzie symbolu na koszulce... Zresztą w którymś z wcześniejszych postów napisałem, że ta Biała Gwiazda na okrągłym tle mi się w sumie podoba, bo jest jeszcze bardziej podkreślona na koszulce.

Na drugi raz napiszę wszystko w taki sposób, żebyś nie miał problemów z poprawnym odczytaniem moich słów... Pogrubiony fragment Twojej wypowiedzi szczególnie mi się nie spodobał. Na pewno nie jesteś osobą, która będzie mi mówić, czy jestem prawdziwym kibicem czy nie. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Tominho : 22.07.2013 o godz. 11:15.
Odpowiedz cytując