Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2013, 10:21
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Bednarz nie wychylił nosa spoza biura i podpisał kontrakt z zawodnikiem, który sam do niego zapukał. Cóż za wybitny skauting!!!
Bednarz jest prezesem od oglądania piłkarzy jest dział skautingu i dyrektor sportowy, więc nie rozumiem dlaczego znowu przypierdzielasz się do Bednarza?

Znalazłeś sobie kozła ofiarnego bo tak Ci wygodnie? Podebrał Ci dziewczynę? W każdym poście masz jakieś aluzje w stosunku do Bednarza, opanuj się bo to zmierza to choroby psychicznej.

Tak, są miliony piłkarzy na tej planecie, ale akurat dziwnym trafem bierzemy Brożka
Wystarczy jak wymienisz mi 1000 zawodników(realnych), którzy mogli przyjść do Wisły.

A ja myślę, że prędzej powinieneś napisać, że przy obecnym składzie działu skautingu Wisły nie ma co wybrzydzać. Oni nie znają się na piłce.
Rozumiem, że jakby w skautingu był Marco Van Basten, Leonardo, Beckham czy inna znana osoba, nagle załatwili by przy obecnym budżecie setki zdolnych zawodników.

Może podasz mi nazwiska osób, które chciałbyś aby były w skautingu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując