|
Ja bym jednak poczekał na oficjalne info, chociaż wydaje mi się, że ogłoszenie tego transferu to kwestia godzin, czy paru dni. Podejrzewam, że Coulibaly i tajemniczy Serb to tylko zasłona dymna i ci zawodnicy nie byli w ogóle brani pod uwagę-gierka z Pawłem o zejście z ceny. Francuz ma za sobą 4 świetne sezony na Węgrzech i jeżeli nie dostanie angażu w Charltonie, to zapewne znajdzie do końca sierpnia inny klub atrakcyjniejszy od Wisły pod względem sportowym jak i finansowym. Facet ma przed sobą ostatni kontrakt i będzie chciał sobie dorobić do emerytury. U nas takiej kasy nie dostanie.
Wracając do Brożka- jestem na tak, na lepszego zawodnika nas nie stać. Chciałbym się dowiedzieć jak naprawdę wyglądała sytuacja z kontraktem Brożka, który miesiąc temu w wywiadzie dla PS stwierdził, że podpisał z Recreativo roczną umowę. Skąd zatem ostatnie informacje odnośnie rozwiązania kontraktu z Huelvą? Jeżeli faktycznie od 30 czerwca był wolnym piłkarzem, to wypada tylko żałować, że nie sprowadzono go wcześniej. Widocznie konieczne było przetestowanie szrotu z całego świata, a potem porażka w sparingu z Ruchem by zorientować się, że gdzieś tam na ofertę z kartą na ręku czeka nasz były napastnik.
Poczekajmy na oficjalną informacje.
|