Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2013, 20:34
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, każdy ma prawo stać w kolejce.

Dziwie sie jednak temu, bo to strata czasu, często także części meczu z hymnem i oprawa.

Do tego cześć osob (starszych, nie mających dostępu do neta, nie umiejacych obsługiwać kompa) musi stać w większych kolejkach.
I tak i nie.
U mnie problemem był taki że nie mieszkam w Krakowie a moja karta kibica straciła ważność. Oczywiście na mecz nie wszedłem, nie zdążyłem wyrobić karty jak i zakupić biletu - kolejki były masakryczne. Obejrzałem w TV. Kartę wyrobiłem dziś o 11stej - nikogo nie było. Pustki.

Tak z drugiej strony patrząc, po tym co się działo w piątek - klub powinien lepiej sprzedaż zorganizować czyli:

a) Umożliwić kupno biletu przez internet na starą kartę kibica -> wtedy do odstania jest tylko jedna kolejka
b) utworzyć kolejkę tylko i wyłącznie dla tych co odnawiają kartę kibica
c) umożliwić jednoczesne wyrobienie karty i kupno biletu (w okienkach które wyrabiają karty kibica)

Tyle z mojej strony.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując