Wyświetl pojedynczy post
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2013, 09:38
Ja nie wiem czy Małecki jest uparty ale temu piłkarzowi nie da się wytłumaczyć , że za każdym razem gdy dostanie piłkę musi robić swoje bezużyteczne rajdy ? Naprawdę kilka razy mogła wyjść ciekawa akcja podbramkowa to Małecki zamiast podawać to sprint do przodu i stracona piłka. Ogólnie jeśli chodzi o bramkarza - Miśkiewicza to gra na przedpolu, bronienie w ogólnym rozumieniu na poziom polskiej ligi wystarczający, ALE czy nie da się popracować z nim w sprawie gry nogami ? Przecież wczoraj to nawet piłkarze mu nie ufali i gdy prosiło się cofnąć piłkę do bramkarza to woleli wykopać lub ryzykować . Ogólnie Sarki jest w tej drużynie bezużyteczny. Owszem, sprint, dośrodkowania czy kiwka ma niezłą ale niestety piłkarze za nim nie nadążają lub nierozumieją się dalej. Owszem w drugiej połowie ładną piłkę Sarki dostał ( komentatorzy byli zaskoczeni takim sprintem Sarkiego ), gdy Witkowski swoim wyjściem uratował Górnik. Ogólnie cieszę się, że młodzi piłkarze w Wiśle dostają szansę. Nie oczekujcie cudów na początek. Stolarski, Nalepa popełnią jeszcze mnóstwo błędów ale naprawdę gdy tylko dostaną na dłużej szansę to myślę, że jeszcze będziemy się cieszyć
Odpowiedz cytując