|
Ja nie wiem czy Małecki jest uparty ale temu piłkarzowi nie da się wytłumaczyć , że za każdym razem gdy dostanie piłkę musi robić swoje bezużyteczne rajdy ? Naprawdę kilka razy mogła wyjść ciekawa akcja podbramkowa to Małecki zamiast podawać to sprint do przodu i stracona piłka. Ogólnie jeśli chodzi o bramkarza - Miśkiewicza to gra na przedpolu, bronienie w ogólnym rozumieniu na poziom polskiej ligi wystarczający, ALE czy nie da się popracować z nim w sprawie gry nogami ? Przecież wczoraj to nawet piłkarze mu nie ufali i gdy prosiło się cofnąć piłkę do bramkarza to woleli wykopać lub ryzykować . Ogólnie Sarki jest w tej drużynie bezużyteczny. Owszem, sprint, dośrodkowania czy kiwka ma niezłą ale niestety piłkarze za nim nie nadążają lub nierozumieją się dalej. Owszem w drugiej połowie ładną piłkę Sarki dostał ( komentatorzy byli zaskoczeni takim sprintem Sarkiego ), gdy Witkowski swoim wyjściem uratował Górnik. Ogólnie cieszę się, że młodzi piłkarze w Wiśle dostają szansę. Nie oczekujcie cudów na początek. Stolarski, Nalepa popełnią jeszcze mnóstwo błędów ale naprawdę gdy tylko dostaną na dłużej szansę to myślę, że jeszcze będziemy się cieszyć
|