Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2013, 09:27
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę że Górnik nie zagrał wczoraj słabo, nie musieli odpuszczać tego meczu jak na wiosnę żeby ratować się rekami i nogami przed pucharami. Skład Górnika nie słabszy niż w zeszłym sezonie (zaskoczenie dla mnie). Ponadto Nawałka i Sobol też chcieli się pokazać.

Wiem, wiem ale mimo wszystko wczorajszy Górnik to ten Górnik z jesieni co nas ostatnio 3-1 na R22 rozjechał. Więc tak tragicznie na jego tle nasza gra nie wyglądała.

A faktycznie przekonamy się za kilka meczy na co nas stać. Kto wie, noże doczołgamy się do pierwszej 8? Dreams come true
Jeśli znowu tabela będzie płaska kto wie. Pełniejszy obraz drużyny będziemy mieli po jakichś pięciu kolejkach, ale tego czego się większość realnie patrzących na nasz klub spodziewała - beznadziejnej gry - nie było.

Ja naprawdę byłbym za tym, żeby Bunozę do ataku posłać z jego chęcią strzelania na bramkę w końcu by mu coś wpadło.

Może za bardzo się przypatrywałem ale widziałem tam jakąś idee gry i nawet nasi jako tako potrafili grać pod pressingiem i go stosować.

No i była jedna rzecz której potwornie brakowało w zeszłym sezonie - ruch bez piłki zawodników ofensywnych obieganie zmiany pozycji. Przy tej taktyce potrzebujemy szybkiego napastnika który potrafi przyjąć piłkę na mniej niż 3 metry
Odpowiedz cytując