Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2013, 07:45
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Weźmy pod uwagę to, że Górnik grał megasłabo
No właśnie ... ciężko cokolwiek powiedzieć ... bo to że Górnik nic nie pokazał to równie dobrze może być "zasługa" słabej formy Górnika ale także ambitnej gry Wisły.
Indywidualnie:
Miśkiewicz 7 - dobrze; wybronił setkę ... jakiś błędów nie popełnił a miał jeszcze chyba 2 trudne interwencje, najsłabszą stroną Miska wcale nie jest gra nogami ale gra na przedpolu
Stolarski 6 - zgubił parę razy krycie... zostawili 17 latka do gry przeciw Nakulmie .... sabotaż , ale ogólnie : nie zawiódł
Ivonowic - 5,5 - niższa nota za puszczenie Nakulmy na "sam na sam" i sytuację w której faulował Nakulmę (obyło się bez kartki)
Głowacki 8 - Czyścił jak profesor ... oby zdrowie dopisywało.
Bunoza 6 - Parę razy ustawieniem uratował Wisłę ale jest beznadziejnie wolny ...
Stepanovic - 4 - przez 80 niewidoczny, zero gry do przodu, 1 dobra akcja (w pierwszej połowie) ale zamiast strzelać z 20 m próbował podawać
Nalepa - 7 -najbardziej przydatny w środku ..... kiedyś widziałem go w Termalice - był najlepszym zawodnikiem meczu - bałem się jednak że to na ekstraklasę mało okazuje się że różnica nie jest taka wielka .......
Sarki - 8 - w zasadzie ok tylko ... no musi mieć do kogo zagrać .....
Małecki - 6 - widoczny ... ale te strzały z 40 to załamka .... moim zdaniem powinien jednak zagrać w tym meczu jako napadzior
Garguła - 5 - kazali mu strzelać ale chyba nie powiedzieli że trzeba jeszcze trafiać w bramkę
Chrapek - 6 - słabszy mecz w sytuacji bramkowej (przed zejściem) powinien walnąć w bramkę a nie pokładać 2 obrońców ... trzeci był ..

Smuda "plus" za skład, chyba optymalny ( no może Wilk zamiast Stiepy .. ale chyba wszyscy są zaskoczeni nijakim występem Macedończyka),
minus za brak stylu; tzn przynajmniej zalążka stylu .... może za wcześnie ... ale oczekiwałem w grze jakiejś "myśli" a .. rządził przypadek.

dostuffca napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co robił pan Łukasz G. przed zmianą? Czy jest inny piłkarz, który w oczekiwaniu na zmianę stoi sobie przy linii i patrzy jak jego drużyna rozgrywa piłkę, traci ją i się broni, a potem kontruje?
Mięśnie nie wybaczają biegania z naderwaniem ... Ponadto nie mógł wiedzieć że to potrwa tak długo ...
Mimo wszystka Gargulec może się przydać - szkoda byłoby żeby 3 miesiące brał kasę za masaże ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 20.07.2013 o godz. 07:58.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując