sanderuss napisał(a):

Rozumiesz co piszesz czy piszesz tak dla sportu? Czlowiek wolny ma wlasne poglady i bedzie ich bronil i wspieral a nie wyrzekal sie ich w imie jakiegos blizej nie okreslonego "dobra". Na PiS nie bede glosowal bo nie po drodze mi jest z wyznawana przez nia polityka. Tak samo jak zapewne wiele osob o pogladach prawicowych i nie tylko.
|
Pewnie ze rozumiem, ktoś dla kogo PiS i PO to "jedna banda" a L. Kaczyński jest wyznawca Marksizmu ma fałszywy obraz rzeczywistości i stracił zdolność trzeźwej oceny. Upieranie się przy tych "poglądach" to głupota, a nie wolność. I nikt nie chce żebyś głosował na PiS, glosuj sobie na kogo chcesz, ale póki prawicowcy tacy jak kamikaze będą gotowi bratać sie z komuchami z nocnej zmiany, niczym nie będziecie się różnić od pomyleńców palikota. A komuchom o nic innego nie chodzi.
AS82 napisał(a):

|
Wiem ,a SSmani w obozach koncentracyjnych nie mordowali ludzi ,oni tylko wykonywali rozkazy przełożonych
|
Twoje wywody muszą być efektem ogólnego poziomu, bo bredzisz jak w gorączce...
Nauczyciel na sprawdzianie ustala czas na 30 min uczniom wydaje się za mało i protestują, ale nauczyciel pozostaje nieugięty. Po 20 minutach nagle zaczyna zbierać kartki, wtedy jeden wstaje i zaczyna przekonywać że czas 30 min ustalony na początku przez samego nauczyciela powinien być obowiązujący i zostać dotrzymany.
1.Tylko dla idioty z zachowania ucznia wynika że zgadza sie z 30' czasem trwania egzaminu ustalonym przez nauczyciela.
2. Dla logicznie myślącego, uczeń broni ustalonych początkowo zasad przed ich zmianą na niekorzyść, mimo że z początkowymi ustaleniami wcale nie musi się zgadzać.
Wiem, że i tak leming może nie zrozumieć ...