kuba.j.g. napisał(a):

Tak...ostro ale już tego bełkotu czytać nie mogę. Czy nie można się różnić PIEKNIE?! Do kur...y nedzy?! Ludzie maja swoje poglądy, artykułują je, prezentują...miara wychowania, kultury jest to w jaki sposób się dyskutuje. jak się odpowiada na argumentacje! jeden może się mylic, drugi mieć racje, trzeci może mieć kompletnie inna wizję tak?!
|
Nie obraź się, ale Ty niestety również "nie różnisz się pięknie". Nie dziw się później, że akcja rodzi reakcję. Praw fizyki Pan nie zmienisz
Taki mały "risercz" Twoich wypowiedzi:
kuba.j.g. napisał(a):
...prezentujesz typowa dla prawych i sprawiedliwych logike...
...Trotyl pojawil sie dlatego, ze przecietnemu wyborcy PiS nazwy semtex czy plastik powiedza tyle, ze pewnie bomba byla plastikowa...
...Moglbym chciec ale jak czytam takie banialuki jak twoje to mi sie zaczyna jednak odechciewac..
...to ta moja anonimowosć ćwoku!...
...a Smolensk zasrany...pieprzenie o bzdurach, kłotnie o 3-5 metrów, o pieprzone komisje czy im sie chce czy nie!Na co to komu!...
...tylko tzeba przestac pieprezyc o pierdołach a wziasc sie za robote...
...wam to przychodzi tym łatwiej im cześciej Jaro z Macierewiczem krzycza o swoich pseudonaukowcach, pseudodowodach i teoriach spiskowych....
...Martusa Kaczynska postawiła kiedys teze, że jakim brawem Boeing 767, przyziemiajac bez kół na betonowym pasie startowym sie nie rozdupcył a Tu-154, który przywalił przeciez w miekkie podłoze rozwalił sie w drobny mak...No ale ona ze stryjkiem obcowała wiec mozna jej to wybaczyc...
...Ty masz swoja wersje wydarzeń, która wam "niezalezne" media tłucza do głów i zadne raporty wam niczego nie udowodnią. ŻADNE...
|
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"