Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2013, 23:21
Niektóre ptice, a może hieny, skoro się posługujemy zoologiczna terminologia (choć można jeszcze zastosować szczura, psa itd), już dawno wpierdzieliły swój własny ogon i wciąż sadzą, że są tak błyskotliwe, że nie dały się propagandzie złamać a nie zauważyły, że posługują się tepa retoryka i argumentacja (najczęściej nawet nie zmieniając szyku w zdaniu) drugiej strony, która posługuje się dokładnie tymi samymi instrumentami. W rzeczywistości sa tępymi przedstawicielami żyjątek pełzających po tej Ziemi, którym nie wiadomo po jaki ch...j ktoś nadał kształt zbliżony do człowieka...chyba tylko aby ich samych zmylić, bo w głowie, powiedzieć, że pusto, to komplement

Tak...ostro ale już tego bełkotu czytać nie mogę. Czy nie można się różnić PIEKNIE?! Do kur...y nedzy?! Ludzie maja swoje poglądy, artykułują je, prezentują...miara wychowania, kultury jest to w jaki sposób się dyskutuje. jak się odpowiada na argumentacje! jeden może się mylic, drugi mieć racje, trzeci może mieć kompletnie inna wizję tak?!
Wchodze, nawet nie komentuje ostatnio bo już nie chce nikogo prowokować, bo się dowiaduje, z miejsca że jestem lemingiem zmanipulowanym przez TVN i GW itd. i ch... z tym, że GW nigdy nie kupiłem a TVNu od 2 kat nawet nie właczyłem bo nie mam czasu. Szkoda czasu. Poznajdywałem sobie fora na których prezentacja poglądów, dyskusja nie konczy się wyzwiskami a kontrargumentacja...ludzie z takich dyskusji wychodzą madrzeejsi a nie bardziej w....ieni..."wiem, że nic nie wiem"...tak powiedział bardzo dawno temu pewien bardzo mądry ale i skromny człowiek. Czemu to motto nie może być punktem wyjścia w dyskusjach prowadzonych tutaj? Bo kur...a kultury i wychowania brak!
Ostatnio edytowane przez kuba.j.g. : 16.07.2013 o godz. 23:38.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...