Moim zdaniem bardzo dobrą robotę, robią te białe elementy pod pachami. Poprzedni komplet ich nie miał i czegoś mu właśnie brakowało.
http://www.sport.pl/pilka/5,64946,14...kach.html?i=13
Przyznaję, na początku byłem mocno poddenerwowany tym co zobaczyłem. Ale gdy teraz widzę koszulkę na zdjęciu bardzo dobrej jakości i z bliska, moje zdanie zmienia się o 180 stopni

Dużo dają też reklamy sponsorów na rękawach, dzięki czemu efekt jest bardziej profesjonalny. Szkoda tylko, że logo T-Mobile na klacie jest różowe...
Co do Białej Gwiazdy. Narzekałem na tzw. łatkę, ale teraz to jest ona dla mnie nawet atutem tej koszulki. Jeszcze bardziej podkreśla, co jest tak naprawdę ważne w tej koszulce i ile ten symbol znaczy dla klubu.
Niestety ogromnym minusem jest fakt, że zakupu tej koszulki będzie można dokonać dopiero za około miesiąc... Żeby tylko Ci co od dawna deklarują zakup, po miesiącu nie oswoili się na dobre z BG na koszulce i tym samym odpuścili sobie kupno
EDIT: Mamy jakiś trzeci komplet strojów? Mam nadzieję, że nie zobaczę już tego niebieskiego modelu z poprzedniego sezonu... Drużyna wyglądała w nich jak żółwie czy coś w tym stylu