Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2013, 15:25
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Szkoda odpisywać na to nawet. Wypisujesz pierdoły. Wybrałeś sobie parę niby wielkich reform pisu i to niby ma być ta prawica? Obniżenie paru podatków, które podałeś nic tak na prawdę wielkiego nie dało, to tylko zagranie pod publiczkę. Tu chodzi o to tylko by utrzymać obecny socjalistyczny system, który jest rakiem naszego kraju i powodem dlaczego kraj się nie rozwija. Jeden z populistycznych "sprawiedliwych" haseł pisu to chociażby podwyżka podatku dla najbogatszych.
Po pierwsze dlaczego wobec tego pod publiczkę nie zagrywali inni....
Po drugie bagatelizujesz dokonania rządu, który działał zaledwie 1,5 roku wcale nie w łatwych warunkach
Po trzecie - jak fakty nie pasują do utartego schematu, to tym gorzej dla faktów - ot takie typowo LEWICOWE MYŚLENIE
Po czwarte co masz na mysli mówiąc o socjalistycznym systemie Bo hasła rzucane przez Mikkego powtarzasz, ale cośkolwiek z własnych przemyśleń
Po piąte od pierdołów jak widać to Ty jesteś zwłaszcza tych przepisywanych z bloga Mikkego....

Nie chcę się powtarzać, ale jak ten projekt o finansowaniu partii politycznych przejdzie to Twój ukochany pis straci sporo na tym dlatego się boją, normalni ludzie nie chcą ze swoich podatków wspierać tych wszystkich bandyckich partii (z drugiej strony PO liczy na to, że ten projekt nie przejdzie ale będą mogli podawać przed wyborami, że chcieli). Co to w ogóle za argument, że wracamy do XIX wieku? Jak dawniej mieli dobre prawo to nie przeszkadza mi nawet jak jakieś będzie i z X wieku.
Po pierwsze PiS nie jest moją ukochaną partią - przyczyna prosta - w wyborach politycznych kieruję się realizmem i faktami, a nie miłością......
Po drugie - wszak USA z XIX wieku toi wzór dla Mikkego jeśli chodzi o wolność gospodarczą - przeczytaj mój post do kolegi Karamazow sprzed kilku dni.....
Po trzecie w X wieku było prawo geenralnie było oparte na zwyczaju, polecam zacznij stosować.....

Co do lustracji to oczywiście biedny Antek ekspert od wszystkiego dał się "podejść". Jak chcesz to nie ma problemu możesz zadzwonić do Radia Polska Live jak Korwin ma audycje i go spytać o lustrację. Będziesz kolejnym zmasakrowanym lewakiem no chyba, że sam go zmasakrujesz
Po pierwsze wypraszam sobie nazywanie mnie lewakiem jakimkolwiek i w związku z tym żądam przeprosin na forum kolego - skoro Twój Idol jest legalistą - ja w tej sprawie również będę - wobec czego informuję, że w tym celu Twój wpis został objęty notarialnym protokołem z wejścia na stronę internetową. Jeżeli nie przeprosisz mnie podejmę dalsze kroki...
Mikke lepiej niech nie mówi o lustracji - bo to co on zrobił swoją uchwałą doprowadziło do faktycznego zablokowania lustracji na ponad 6 lat. Takie były efekty zajebistej działalności Mikkego i takie są smutne fakty.
Mikke może i chciałby jak najlepiej, ale facet niestety jest oderwany od rzeczywistości. Przyjdzie czas, że sam się o tym przekonasz.....Raczej później niż wcześniej, ale przyjdzie.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!