Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2013, 14:09
Konrad. napisał(a):
Poważnie o Milika tak się cała liga zabijała? Bo ja nic o nim nie słyszałem dopóki nie błysnął w Górniku....
Milik był na testach w Legii ale wybrał Górnika. Obie te drużyny są obecnie bardziej atrakcyjne dla młodego piłkarza niż Wisła. Cytując Marka Jóźwiaka: "- Wiedziałem, że to wielki talent, jego obecna forma nie jest dla mnie zaskoczeniem." Ty mogłeś go nie znać, ja mogłem go nie znać. Ale wiele klubów Ekstraklasy wbrew temu co się większości wydaje trzyma rękę na pulsie.

Cytat:
Dlaczego nie testujemy piłkarzy z niższych lig? Nie chodzi tu o Limanovię, ale o setki innych mniejszych klubów. Dlaczego na siłę ściągamy szrot z całego świata?
Widocznie nasi skauci nie znaleźli nikogo wartego zaproszenia na testy pierwszej drużyny. Ewentualnie dany piłkarz nie chciał z jakiegoś powodu przyjechać na testy, czyt. wybrał inny klub. Tego nie wiemy bo klub o czymś takie na pewno nie poinformuje.

Przy okazji testów. Drużyna rezerw nikogo nie testuje z niższych lig? Zazwyczaj sprowadzali 16-18 latków z mniejszych klubów.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując