Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2013, 10:53
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Taaa taa taa, nie testowaliśmy ani jednego młodego Polaka z niższych lig bo weszło i inna prasa wyśmiała testowanie kelnerów i studentów oszustów z Rumunii
Tak głupi jesteś żeby to łyknąć?

Kuźba i Żuraw chuja przygotowali manipulatorze. Klub nie zrezygnował z testowania młodych Polaków po artykułach w prasie, bo w ogóle nie planował choćby jednego młodego z niższych lig testować. (młodego)

Gdyby pojawili się młodzi z niższych lig nikt by nie narzekał. Nie byłoby nagonki w Weszło itd. Wszystkie kluby szukają młodych w niższych ligach tylko nie Wisła. Również Lech czyi Legia szukają, tylko My wolimy studentów rumuńskich czy Mendich którzy (jak pisało kilku kolegów) nie grał w klubie od 2011 roku w którym rzekomo gra

Nie ma kasy to testujemy takich na jakich nas stać czyli z niższych lig przede wszystkim.

Kończę - bo rozmowa z Tobą to wałkowanie na wyczerpanie a nie racjonalna dyskusja a mi szkoda na to czasu.
Po pierwsze szanuj słowa kolezko, bo strasznie niekulturalny wobec mnie sie zrobiłeś. Myślę ze to nie jest odpowiednie miejsce ani sposób komunikacji na wtykanie przymiotników . Ponoszą cię nerwy, ok to zrozumiałe ale wszystko ma swoje granice.

Nie weim czemu wspominasz tego Rumuna bo ciezko mi znalesc moja wstawke o nim . Pewnie,zeby mocniej to wyglądało dlatego przemilczę. trzymaj się faktów.

Nie pakuj kolego jego z bramkarzem z Krosna do jednego wora z rumunem . Juz nie badz takim ignorantem. Bo te dwie postacie łaczy to ze wspomniało o nich weszło i tyle.

Domyślam sie ze opinie o 30 letnim bramkarzu tylko powielasz , bo na zywo go nie widziałeś. Troszkę tak hujowo ferować na kimś wyroki nie mając żadnej pewnosci że się ma rację, coż to tylko świadczy o tobie, nie moja brocha.

Jaki masz problem w tym czy Polak jest młody czy starszy?
Co jak ma 20 lat to cacy a jak 30 to be? Jak ma młode ciałko to chetnie go u nas pooglądasz a jak bije doświadczenie to raczej nie ma na czym oka zawiesić?
To nie casting, może dla ciebie to zabawa jednak nie wszystko młode co się świeci.

Liczą się umiejętności. Jeśli ktoś ma 30 lat i prezentuje poziom godny naszego klubu to jest tak samo mile widziany jak 20 latek na takim samym poziomie.

Ile ty masz lat? Zbałamucili ci łeb tym weszlo i tyle.
Wiem wiem, chcesz młodych żeby póżniej zarabiać a to 3 mln E, a to 4 mln, a to znow sie sprzeda za 2 mln...
A przepraszam komu planujesz opchnąć te talenty? Kiedy? Jak awansują nam do CL czy morze poczekamy do finału LM bo mogą być jeszcze potrzebni.

Tej drużynie obecnie potrzebni są piłkarze solidni. Prezentujący pewien poziom i gwarantujący powrót na szczyt..
Gdy będą puchary, rywalizacja z bogatymi, pewny wysoki poziom to można myśleć o promocji swoich graczy i dzieki promocji znaleźć kupców i zarobić fajna kase.

Obecnie to my możemy tylko komuś co najwyżej kariere s.......ić. Uczyć sie nie ma od kogo, rozwijjac się tez ciężko, o podnoszeniu poziomu nie wspomnę.
Nawet nie ma z kim pograć żeby się pokazać...

Nie takie tegie glowy managerskie jak twoja codziennie mysla jak sprzedac drogo i zarobić sporo. Nie jest to tak latwe jak ci się chyba wydaje.

Jeśli uważasz że to takie proste , wyciągną 5 mlodych grajków kopiących się po czole na 3-4 ligowych kretowiskach, zaoferować im długie kontrakty, żeby ich nikt nie podkupił, czekać jak każdy rozbłyśnie i na każdym zarobić ...to sorki ale nie uważam byś był poważną osobą.
Czy Wenger powinien czuć twoj oddech na plecach a dupa zacząć parzyć od tego gorącego krzesła? Odpowiedz sobie najlepiej rano, gdy umsł wypoczęty.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.07.2013 o godz. 11:10.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując