|
A ty nie udawaj głupa. 30 lat na bramkarza to jest nic. Mógł by być 2 lub 3, jeśli Kocoń wypada.
Napisałem ci dlaczego może nie być chłopaków z 3 ligi na testach...z tego samego powodu dla którego pożegnano bramkarza z Karpat. Chyba sie zgodzisz z tym że klub poi takiej reakcjii mógł zrezygnować z tych testów. A nawet była decyzja ze więcej testów nie będzie! Wiec moze to chodzilo o Polakow ktorych przygotowali Zuraw i Kuzba, bo obcokrajowcow wciąż testuja.
PS.
Ja osobiscie nie mam z tym problemu. Mi obojętne czy będzie 11 Polaków czy 11 Obcokrajowców. Nie używam terminów "Polska Wisła" gdyż dla mnie Wsiła to klub, Polski klub bez dwóch zdan , nie ważne jakiej narodowości są piłkarze którzy reprezentują jej barwy, wymagam tylko by robili to godnie.
Piłkarze i my kibice jesteśmy częścią tego klubu jednak grubym nadużyciem jest szeregowanie klubu ze względu na jej pracowników.
Niie kibicuję zawodnikom, nie utożsamiam się z zawodnikami. Kibicuję i utożsamiam się z Wisłą. Są w mojej drużynie, szanuję ich wiec mogą liczyć na moje wsparcie bez względu na narodowość.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.07.2013 o godz. 10:03.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.
Cytat:
|
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
|
Radek Sobolewski
|