Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2013, 08:28
Ale ja wcale nie pisze by poprawić ci humor. Zreszta masz opcję ignoruj to w czym masz problem?

Nic nie budujemy. Zostałeś zrobiony w konia i tyle. Czy będzie Polak czy Bambo jeden ...Ważne zeby malo płacić. Jesli postawisz dwoch podobnych pilkarsko , polak bedzie o 100zł droższy to wybiorą murzyna. Czego tu nie kapujesz?

Dla klubu liczy sie saldo a nie kolor skóry.

To co testujemy to jest śmietnik. Tego nikt poważny nie podpisze, tylko takie desperaty w tak słabych ligach jak nasza. U nas tez takie polskie smieci znajdziesz ale widocznie sie cenią drożej. A przepłacać za szrot to idiotyzm.

Ps. JA nawet nie widze sensu dyskutować o tym kogo lepiej testować. Domagacie się sprawdzenia chlapaków z Limanovii, Unii czy innych podobnych klubów. No ,ja tez jestem za tym by dać szanse Polakom niz czarnej mambie, jednak w świetle tego co się wydarzyło w ostatnich tygodniach, to raczej jest w takim klubie jak Wisła Kraków niemożliwe.

Był chłopak z KARPAT KROSNO, zaproszono go na testy. POLAK! Kto wie może był lepszy niz nasz trójca bramkarska, bo niem co ukrywać że orłami nie są. I co się stało? Klub został zmieszany z błotem, że jak ktos z 3 ligi na testach? Wstyd! Hanba! Rozumiem ten kurewski portal warszawski co umieszcza anty Wiślickie artykuły częściej niż wypadają włosy jego tatuśkowi. Jednak jeśli do tego dołączają bandy idiotów mieniących sie kibicami BG to nie mam pytam. Morda w kubeł, trudno stało się i huj im w dupę ...a nie jeszcze swoich atakować.

To się ....a nie dziwcie że macie murzynów, Macedonczyków, afrykancow. I huj ze nawet moga byc z lokalnej 6 ligi,l ważne ze murzyn!
Może było kilku chłopaków z niższych lig, może chcieli ich testować...ale po tym jak zeszmacono klub to nie zdziwie sie jak zrezygnowano z pomysłu z obawy przed kolejnymi atakami. To teraz mamy tydzień do ligi a kadra niepełna.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.07.2013 o godz. 09:11.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując