Pablo84 napisał(a):

....a ludzie, co wy bredzicie? Jakie porwawanie. Widzę, że spece od dezinformacji działają. Bardzo często dany temat próbuje się nawieść czystym absurdem, by dany trop skompromitować.
Nie róbcie tutaj kwadratury koła. Skupcie się lepiej na analizach Berczyńskiego, Biniendy, Nowaczyka , śladach materiałów wybuchowych z detektorów uzywanych m,in na lotniskach w Izraelu (najbardziej rygorystyczne przepisy lotniskowe ).Na dokladkę możecie sobie oglądnąć film anatomie upadku, a nie ....a snuć teorie o manekinach sztucznych mgłach czy maskirówkach.
AYALA po co tu wklejasz takie zdjęcia?
Nie chcę mi się już tutaj pisać, ale gdy człowiek czyta poniektóre teksty, to traci nerwy.
|
Kolego
Po pierwsze to że nie przyjmujesz takiej wersji do wiadomości nie znaczy że nie jest ona możliwa. To że nie mieści się to Tobie w głowe nie znaczy że tak nie mogło być
Po drugie to jest hipoteza która ma poparcie w baaaaardzo wielu poszlakach
Po trzecie czekiści pokazali już w przeszłości do czego są zdolni i wierz mi że porwanie samolotu z polską delegacją nie byłoby dla nich specjalnie skomplikowane.
Po czwarte jakiej dezinformacji? Ta sprawa jest zagadkowa i trzeba brać pod uwagę wiele czynników i wiele opcji. Dezinformacja dlaczego? Bo nie jest zgodna z Twoją wersją? Ja też mogę napisać że jesteś dezinformatorem. Dezinformatorem może być Antoni Macierewicz i jego świta, sztuką dla mnie są ich badania na temat wybuchów nie mając tak naprawdę namacalnego dowodu na wybuch.
Tak naprawdę o tragedii 10.04.2010 nie wiemy nic albo mało, dlaczego jakieś teorie z góry odrzucamy? Nie bo co? Nie bo nie?!