Dariook napisał(a):

Za takie pieniądze jakie oferujemy, tylko zawodnicy z dalszych rejonów są brani pod uwagę.
Myślę że powód dla którego odmówiono sobie piłkarzy Limanovii cz Unii Tarnów jest prosty. Nie chcemy wprowadzać "kominów płacowych" w drużynie.
|
To znaczy ci dwaj Brazylijczycy będą zarabiać mniej niż goście z Limanovii? Jakoś nie jestem pewien czy zgodzą się grać za mniej niż piłkarze zarabiają w niższych ligach, nie wierzę. Zwłaszcza jak jeden był już gdzieś w Chinach.
A ten Macedończyk Stjepanović to wręcz będzie dopłacał do gry w Wiśle żeby się wypromować

A Burdeński też mniej dostaje co piłkarze w niższych ligach?
BTW
Zgadzam się z tym co napisał Konrad. Jak czytam że niby jesteśmy "polską Wisłą" po czym każdy amator i nieudacznik z najdalszego zakątka świata byle nie z Polski może do Wisły trafić to nie wiem co myśleć o takich ludziach jak Lukasz co powielają to kłamstwo o "polskiej Wiśle", a już argument że niby domaganie się większej liczby Polaków znaczy nie chcemy w ogóle żadnych obcokrajowców to zwykła manipulacja. Wisła nie powinna być ani Arsenalem ani Athletic Bilbao. Powinna być gdzieś pośrodku - droga środka gdzie większość ilościowo 2/3 to Polacy ale wzbogacona 1/3 dobrymi cudzoziemcami jak Melikson czy Sarki a nie chłamem albo przeciętniakami w stylu Bunozy.
Tymczasem gdyby Cupiał miał pieniądze to nawet sprzątaczki miałby z Argentyny w klubie... taką "polską Wisłę" buduje...