Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2013, 18:42
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Pamiętam dobrze co pisałeś. Nie są żadnymi wymysłami, jak na taką "świetną" partię to niewiele zmienili. Nie pisałem do Ciebie chciałem, żeby mi pewien człowiek wytłumaczył co takiego niby zmienili, żeby pozbyć się tych "czerwonych" bo widzę, że pewnie przy każdych wyborach będą grali lustracją, usuwać czerwonych itd. (to jest jak w folwarku zwierzęcym normalnie sytuacja, świnie to są te partie z pisem na czele)
Za to co próbowali zrobić są do dnia dzisiejszego obsobaczani, jako "Stasi i Securitate", czerwoni na spółkę z Tuskiem -> Kaczyńskiemu i Ziobrze Trybunałem Stanu grożą, a Ty jak mantrę powtarzasz, że "nic nie zrobili żeby pozbyć się <<czerwonych>>"... Chłopie powiedz to Millerowi i Tuskowi i ich przydupasom!
Co wg Ciebie powinni zrobić przez te dwa lata medialnych wyjców: Bereze Kartuską i Brześć Kujawski otworzyć? I tak zrobili wówczas w tym temacie więcej niż wszyscy pozostali razem wzięci (nie wspominając o Korwinie, który cyklicznie popełnia jedynie polityczne sepuku) przez wcześniejsze 15 lat III RP rozwiązując WSI i powołując CBA.