Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2013, 15:58
Żebyś się nie zdziwił.

To jest taka banda debili, że wszystko jest możliwe.

Próbki wraku dali badać laboratorium bez certyfikatu. Kolesie którzy znają się na badaniu linii papilarnych mają nagle wykryć materiały wybuchowe. Oczywiście nie wykryli, ale jakby co to będą tłumaczyć, że to nie ich konik.

Ale czemu się dziwić skoro ministrem obrony narodowej kilka lat był psychiatra

kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Jakbyś miał chociaż krople tego oleju w głowie co ja mam to byś zrozumiał posty. Czerwony to jest pis poczytaj sobie ich socjalistyczny program (ze zrozumieniem). Masz pewnie kogoś znajomego w partii co tak się podniecasz i obiecali za propagandę na forum jakieś stanowisko w urzędzie przecież nie jesteś "miłośnikiem pisu"
Pewnie że nie jestem miłośnikiem PiSu, jedynie rozumiem oczywisty fakt, że nie ma rozsądnej alternatywy. Myślałem że nowa prawica jest zwiastunem poprawy sytuacji, ale jeżeli za nią stoją Tobie podobni myśliciele to tym bardziej PiS jawi się jako jedyna opcja. Reszta to komuchy albo pożyteczni idioci przez nich sterowani. Potrafiący tylko powtarzać starą śpiewkę "wszyscy kradną, wszyscy są tacy sami, każdy sobie rzepkę skrobie" i tym podobne brednie.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.07.2013 o godz. 16:10.
Hej Nasz TS !!