Drozd napisał(a):

Jaką ściemę nakręcili w związku z podaniem ręki przez Radwańską? To jest obiektywizm?
Jak długo mieniby ukrywać fakt że PiS prowadzi w sondażach? Do samych wyborów?
Dlaczego "taśmy Wilka" były na tapecie dwa dni, a informacja o wynikach wyborów trwała 7 sekund? Z komentarzem PiS wygrał nieznacznie, a PO jest zadowolone bo odbudowało pozycję. A co z fałszywym sondażem? Puść sobie wiadomości na Republlice albo Trwam i porównaj do tvn. Może załapiesz o co biega.
Dlaczego nikt w TVN nie pyta kto Wilka nagrał? Dlaczego nie ma płaczu o inwigilacji, dlaczego nikt nie wspomniał, że wypowiedź nagrana nie była publiczna. A pytanie było "czy urzędnik powinien publicznie się tak wypowiadać."
Powyżej masz dowód czarno na białym ze manipulują przekazem, Kaczyński powiedział "byli niestety skuteczni" a w relacji wciskają że tęskni do meto SB. NIe widzisz tego czy sam próbujesz manipulować?
Superstacja ? To przecież tvn bis.
|
Radwańska zachowała się fatalnie nie wiem o jaką ścieme Ci chodzi ale okazała zero klasy,dziewczyna powiinna podziękować za gre i dopiero iść sobie popłakać do szatni.
Podali wyniki sondażu na żółtym pasku a mogli zwyczajnie podać na białym pasku tak jak czynili to gdy w sondażach królowało PO,przez kilka dni gadali o prowadzeniu PISu w sondażach a nie musieli... nawet mnie to śmieszy bo do wyborów 2 lata a wszyscy podniecają się sondażami jakby wybory były jutro.
Taśmy Wilka skoro wychodzi takie nagranie to chyba oczywiste,że media zainteresują się tym faktem,niby mieli przemilczeć? czy to ich wina,że ktoś specjalnie przed wyborami wykorzystał nagranie?! W tvn24 mówiono ,że ta zagrywka nie podoba się ludziom i może zadziałać na niekorzyść PO w wyborach w Elblągu,jeden z dziennikarzy Rymanowski(?) powiedział,ze nie można opierać się na części nagrania bo rozmowa mogła zostac zmanipulowana.
Nie wiem dlaczego czepiasz się stwierdzenia "PIS wygrał nieznacznie PO jeest zadowolone z odbudowania pozycji"
Takie są fakty Wilk zdecydowany faworyt przed drugą turą wygrywa minimalnie a PO które miało niskie poparcie w 1 turze było zadowolone,że przegrali minimalnie...przypomnij sobie jakie były komenatarze przed drugą turą PO miało zostać zmasakrowane przez PIS.Uważam,że gdyby wybory odbyły się tydzień pózniej to zwycięzca byłby inny.
Piszesz o TV TRWAM i republice,oglądałem jakiś czas temu kilka audycji i napiszę krótko pranie mózgu! TV TRWAM Rydzyka przecież to jasne,że tam PIS wspaniała partia a PO to diabły itp,tv republika wystarczy spojrzeć na redaktorów pracujących tam większosć powiązana z PIS ,atakują tylko PO a PIS jest super dla nich,to jest dopiero manipulacja!
I na koniec zaskoczę Cię kibicowałem Wilkowi w wyborach