Wyświetl pojedynczy post
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2013, 11:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę. Czy wyście się z choinki urwali!?

W każdej odpowiednio licznej grupie losowo wybranych osób znajdzie się kilku mniej lotnych, za to z nadmiarem fantazji. Pomalowali asfalt, murek i kamienie, złapali ich i tyle. Koniec historii.

A jak ktoś nie może przeżyć tego niesamowitego wstydu i obciachu i czuje się za to współodpowiedzialny, to niech zasuwa nad Morskie Oko ze szmatą i rozpuszczalnikiem.

Jeśli głazów nie da się wyczyścić (gówno prawda), to niech się zgłoszą do mnie. Mam wykopane spore kamole z czasów zalewania fundamentów pod ogrodzenie, pewnie równie stare. Mogę im nawet gratis wydrapać "Byłem tu - Mieszko I" na którymś, to będzie pewnie zabytek klasy zerowej.

Brawo!

Rząd chce się dobrać do waszych emerytur, to trzeba znaleźć kolejnego wroga publicznego.
nie ma co już tego ciągnąć ale odpiszę jeszcze raz.

Z wykształcenia jestem przyrodnikiem i robię w tym fachu . Wybacz ale dla mnie jest różnica między twoimi kamieniami a głazami w Parku Narodowym i nie był to jeden napis ale kilkanaście.

Wiele razy kibice byli tematem zastępczym wiele razy byli wykorzystywani przez państwo jako straszak i też mnie to wp..ala.

Dla uściślenia
Ja tylko wyraziłem swój pogląd że to co zrobili ci ludzie to buractwo i wiocha i wstydzę się za nich za co napisano że nie umiem używać mózgu i jestem lemingiem.

Potem napisałem że uważam że na stadionie Wisły potrzebni są wszyscy od fanatyków po pikników
Potem wyprostowałem że nie tylko asfalt został pomalowany ale również głazy w PN

jeśli gdzieś poparłem Tuska, PO , przybrałem skórę leminga tudzież zniszczyłem swoimi wpisami ruch kibicowski składam samokrytykę

bez odbioru
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 09.07.2013 o godz. 11:59.
Odpowiedz cytując