wolfy napisał(a):

Ja .......ę. Czy wyście się z choinki urwali!?
W każdej odpowiednio licznej grupie losowo wybranych osób znajdzie się kilku mniej lotnych, za to z nadmiarem fantazji. Pomalowali asfalt, murek i kamienie, złapali ich i tyle. Koniec historii.
A jak ktoś nie może przeżyć tego niesamowitego wstydu i obciachu i czuje się za to współodpowiedzialny, to niech zasuwa nad Morskie Oko ze szmatą i rozpuszczalnikiem.
Jeśli głazów nie da się wyczyścić (gówno prawda), to niech się zgłoszą do mnie. Mam wykopane spore kamole z czasów zalewania fundamentów pod ogrodzenie, pewnie równie stare. Mogę im nawet gratis wydrapać "Byłem tu - Mieszko I" na którymś, to będzie pewnie zabytek klasy zerowej.
Brawo!
Rząd chce się dobrać do waszych emerytur, to trzeba znaleźć kolejnego wroga publicznego.
|
nie ma co już tego ciągnąć ale odpiszę jeszcze raz.
Z wykształcenia jestem przyrodnikiem i robię w tym fachu . Wybacz ale dla mnie jest różnica między twoimi kamieniami a głazami w Parku Narodowym i nie był to jeden napis ale kilkanaście.
Wiele razy kibice byli tematem zastępczym wiele razy byli wykorzystywani przez państwo jako straszak i też mnie to wp..ala.
Dla uściślenia
Ja tylko wyraziłem swój pogląd że to co zrobili ci ludzie to buractwo i wiocha i wstydzę się za nich za co napisano że nie umiem używać mózgu i jestem lemingiem.
Potem napisałem że uważam że na stadionie Wisły potrzebni są wszyscy od fanatyków po pikników
Potem wyprostowałem że nie tylko asfalt został pomalowany ale również głazy w PN
jeśli gdzieś poparłem Tuska, PO , przybrałem skórę leminga tudzież zniszczyłem swoimi wpisami ruch kibicowski składam samokrytykę
bez odbioru