Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2013, 14:50
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
Usiądźcie wygodnie w fotelu i patrzcie ( albo nie patrzcie ) jak swoją szansę ma Legia.
Zrób to samo, weź szklankę wody, wypij, ochłoń. Złość piękności szkodzi.

Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
tytuł w gw "Legia gotowa na Ligię mistrzów" i podobny tytuł na onecie to według was co jest jak nie pompowanie balonika
Balonik pompuje prasa i podjarani kibice (czyli L). Reszta ma to gdzieś, poza komentowaniem sytuacji. Zaraz okaże się ze balonik oficjalnie pompowany będzie przez księdza Natanka i ciocię Krysię ale w zadnym wypadku przez prasę i kibiców L - oni sytuacje oceniają 'realnie'. Czysta hipokryzja.

Edit: @-ja123-
Nie zmienia to faktu że ktoś balon napompuje lub starał będzie się napompować. Tak zawsze było i będzie przed LM. My balonik przerabialiśmy niejednokrotnie i odczuwaliśmy jego konsekwencje na własnej skórze.
Natomiast nie zgodzę się że robią to kibice Wisły, z zazdrości. Kolega qqq_b zwyczajnie przesadził i pomylił zainteresowane balonikiem podmioty.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.07.2013 o godz. 15:26.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując