Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2013, 13:19
Mila napisał(a):Wyświetl post
.... ps gdyby nie to ze znalazlem odpowoedz na internecie w zyciu bym na nia nie wpadl
ps2 motywy dzialania chirurga sa irracjonalne przez co sama zagadka(z calym szacunkiem do autora) jest glupia i beznadziejna...
Znam podobną na myślenie - stara zagadka i być możę była na forum ale przytoczę. Tak w skrócie (może ktoś nie zna):

Na pogrzebie mężczyzny była jego matka/żona, i dwie córki. Najmłodsza córka zobaczyła w tłumie osób nieznanego je mężczyznę - nie był to nikt z jej bliskiej rodziny. Po dwóch tygodniach najmłodsza córka z miłości do tego faceta zabija swoją starszą siostrę. Pytanie brzmi: co się takiego stało i dlaczego to zrobiła?

Mnie się bardzo podoba jej rozwiązanie - ma w sobie to 'coś' co zmusza do refleksji i zastanowienia.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując