Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2013, 09:23
Bez 5 tytułów z rzędu widzimy jakie rumieńce na policzkach wzbudza słowo Legia. Dzieciaki Korwina w tym momencie aż nie mogą usiedzieć w ławce i skaczą do góry z emocji

Naprawdę trudno jest pojąć jak osobę Siejewicza można było powiązać z Legią, gdyż historia pokazuje, że ani statystyka ostatniego sezonu, ani jego historyczne popisy w ważnych spotkaniach z udziałem Legii nie wskazują na to, aby to wygrane Legii zasilały dodatkowo konto Siejewicza od firm bukmacherskich. Rzekłbym, że było dokładnie odwrotnie i zaskakujące remisy, czy głupie przegranie, gdzie mieliśmy do czynienia z kuriozalnymi decyzjami świadczą o czymś zupełnie innym.

Pan Szczepłek to nie jest osoba z mojej bajki, ale w kontraście do Siejewicza, którego popisy widziałem wtedy z trybun i tak biegającego jak dziecko we mgle sędziego jak wtedy nie widziałem, ani wcześniej, ani później. Sytuacja z nieuznaną bramką nie była jedną, jedyną kontrowersją w tym spotkaniu i nawet jeśli bramki nie uznał w sposób prawidłowy to smrodu z tamtego spotkania długo z siebie nie zmyje.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 08.07.2013 o godz. 09:49.
Odpowiedz cytując