Wyświetl pojedynczy post
jedrula_wislak
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2013, 11:32
Stary! Naprawdę niezła robota! Jeśli miałbym jakię uwagi, a na pewno się znajdą, bo kto nie przyjmuje konstruktywnej krytyki, ten się nie rozwija. Rozumiem na pewno, że duże emocje, dlatego ani trochę nie przyczepię się do tego "przeżywania", natomiast jako komentator powinieneś chyba pamiętać (przynajmniej tak mi się wydaje, nie wiem, czy wszyscy się ze mną zgodzą) aż tak daleko idących wniosków, jak chociażby to, że Wisła z taką grą nie ma prawa na grę w ekstraklasie, (nie łapcie mnie za słówka, to było coś w tym stylu w każdym razie, może ujął to w nieco inny sposób) mając na uwadzę, że to "tylko" sparing i samemu wydawało mi się, że nie jeden raz widziałem gorszą Wisłę chociażby w zeszłym sezonie, a nawet 2 sezony temu, a jakoś dużego problemu z utrzymaniem nie mieliśmy. Ale ogólnie, jak już wspomniałem świetna robota, zazdroszczę Ci takiej możlwiości, sam bym chętnie spróbował swoich sił, no i podziękowania za całokształt tej transmisji, bo była naprawdę w dobrym stylu. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując