kuba.j.g. napisał(a):

|
Za jaka postawe? Ona się politycznie nie określiła! To pseudopatrriotyczne media ja zagospodarowały bo tatuś cos nasmarował na ich stronie. Radwańska od tego co tatuś napisał się odcięła. Radwańską za jej zachowanie skrytykowały media zagraniczne przede wszystkim...jak ktoś, żeby sobie zdanie wyrobić opiera się na durnych kompilacjach fotografii robionych z mniejszym czy większym opóxnieniem to jego problem. Jeżeli ktoś to oglądał w TV i nic mu w zachowaniu Agnieszki nie przeszkadzało, to szkoda słów. Zastanawia mnie tylko po co z tego robicie sprawę polityczną. Dziewczyna zachowała się mało elegancko i tylko w kategoriach kultury i wychowania powinno się to roztrząsać...a wy z tego robicie jakąs kolejna wojenke PiS vs PO...
|
Co za bzdury.
Radwańska wyraźnie powiedziała, że nie będzie udzielać wywiadów TVN i stacjom pochodnym po tym jak obsmarowali jej tyłek po olimpiadzie. I nie jest to coś co przywłaszczyły sobie media, tylko fakt.
Co do pożegnania na Wimbledonie.
Człowieku - ogarnij się i oglądnij to raz jeszcze - jakie tutaj masz chamstwo? Jak powinna zareagować po porażce? Przeczytaj sobie niepolskie commenty na YT pod filmikami z tą migawką z pożegnania.
Prawie nikt nie zauważa w tym nic zdrożnego. Podała rękę? Podała.
Ja rozumiem, że stosunek Polaków do Niemców powinien być wg Ciebie podobny do relacji Donald-Angela.
Wielka mi rzecz. Jak tenisiści rzucają rakietami i nie podają sobie w ogóle rąk to nic nie ma a tu już żydowinka i TVN próbują robić misz masz...