Wyświetl pojedynczy post
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2013, 08:19
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
A ja z całej grupy testowanych zakontraktował bym jedynie Celina, podobała mi się wczoraj jego gra tyłem do bramki i to jak parę razy zagrał piłkę. Na pewno zaprezentował się lepiej niż Romo.
Podzielam zdanie westerstyla, ale również i Twoje. Wychodzi na to, że dałbym szansę obu tym graczom Eduardo ma dopiero 20 lat, jest za darmo i ma rzeczywiście skłonność do czegoś takiego jak "podanie do przodu" + szybka gra na małej przestrzeni. Jest jeszcze coś... On nie jest skrzydłowym (tak jak to był zapowiadany), a raczej środkowym pomocnikiem.

Gdy wczoraj zrobiłem sobie małą analizę, dotyczącą tego kogo mamy na tę pozycję, to doszedłem do wniosku, że zostali tylko Garguła i Chrapek... Wilk, Stjepanović (?), Uryga czy Nalepa to wszystko piłkarze, którzy mają grać na DP. A gdzie klasyczni PŚ czy OPŚ? No chyba, że Burdenski... Ale jeśli tak, to obawiam się że mamy problem

Celin zagrał w trzech sparingach i w każdym z nich pokazał jakieś ciekawe podanie między obrońcami otwierające drogę do bramki. Dodatkowo z Omonią strzelił gola. Jedyne czego nie wiemy, to jak Celin spisuje się przy stałych fragmentach gry. Niestety każdy z nich podczas sparingów był wykonany fatalnie i nie było po nich jakiegoś zagrożenia. Mam nadzieję, że na treningach komuś udało się dostrzec jak wygląda gra w powietrzu u Brazylijczyka. Przy obecnej sytuacji w napadzie, mimo wszystko chyba bym go podpisał. Ale zaznaczam, przy obecnej sytuacji w napadzie
Odpowiedz cytując