Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2013, 20:54
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Widze ze nawet w kwestii tenisa zadziałał nazwijmy to syndrom smoleński . Tam sie samolot rozbił ,a że Rosja to wiadomo od razu zamach , tutaj Radwańska grała z Niemką to oczywiście miała prawo "po patriotycznemu" ją zlać ,bo oczywiście jakby grała np. z Amerykanką to inna sprawa. Radwańskiej najzwyczajniej w świecie zabrakło kultury (choć nie chce z niej robić winnej bo to sport i w jakiś sposób mogła byc wku*wiona po porażce) , ale jako że jest ona kojarzona za wcześniejsze wypowiedzi (i jej ojca ) z środowiskiem PISowskim ,to już Pisowcy pokroju Drozda wyciagaja do niej ratunkową szalupe przy okazji uderzając w znienawidzoną Wyborczą
ale masz poukładane w głowie .....

Co do zdjęcia jakie pokazała wyborcza to jest ewidentna manipulacja, ale tak lepiej wygląda i lepiej się sprzeda. Janowicz rozdziera na sobie ubranie i też mogą zrobić aferę że nie potrafi nad sobą panować.
Niestety jak to bywa w naszym kraju zamiast się cieszyć z wielkiego sukcesu jakim była gra 3 naszych w ćwierćfinałach, pytać dlaczego nie stwarza się miejsc w których młodzi ludzie mogą potrenować grę w tenisa, robi się aferę z jakiś śmiesznych zdjęć... Agnieszka denerwuje często swoim niezadowoleniem ze wszystkiego na korcie, ale tu trafnie odpowiedziała przegrała gre o finał wiec trudno wymagać żeby tańczyła ze szczęścia...
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 05.07.2013 o godz. 20:59.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!