stalsanok1946 napisał(a):

Teraz to dopiero rozwiąże się worek, bo jakby nie patrzeć mają podstawy do przesłuchań, sypnie paroma nazwiskami, pójdą kolejni pod nóż, a efekt już jest taki że sędziują nasze mecze amatorzy Ogólnie jestem za tym by ekstraklasa wymieniała się sędziami zagranicznymi, kiedyś było tak z Japonią (chyba czytałem na 90minut że w tym sezonie mają wrócić do tego rozwiązania). Wolę sędziów zagranicznych bezstronnych, niż Polskich
Żyjemy w takim kraju, że nieważne gdzie mieszkasz, wystarczy że Wisła, Lech czy Legia zagra dobrze w pucharach, podniecenie wzrośnie i zaczyna się kibicowanie tej drużynie i co z tego że Siejewicz jest z Białegostoku jak jest kibicem Legii? niby tak nie deklaruje, ale powstał kiedyś na weszło artykuł po aferze w meczu Wisła - Legia, a staty są takie.
|
Nawet żal mi tego Siejewicza, w tragikomiczny sposób skasował sobie fajne źródło dobrych zarobków, może sutych napiwków i zapewne miękkiego lądowania w PZPN po zakończeniu kariery. Zamiast wysłać brata albo wujka to chciał sobie sprawić trochę emocji i przyjemności i narobił sobie bigosu.
A inni bardziej dyskretni się śmieją i dalej będą pokazywać co potrafią.
Nie będzie żadnego worka tak jak nie było kilka lat temu. Wszyscy ubabrani gnojem, a napiętnowane tylko pionki no może poza Wdowcem, Reksiem, Piszczkiem czy Łobo. Zdajmy sobie sprawę, że jeśliby ktoś się zabrał na serio za tropienie tego całego ku.restwa z niezłomną wolą ukarania wszystkich winnych to albo bardzo niedługo by pożył (najprawdopodobniej) albo nie zostałby z polskiej piłki kamień na kamieniu.
Co do statów to też może porównajmy siłę ofensywną Wisły i L - z tej siły jest dym pod bramką rywala albo go nie ma. Jak będziemy atakowali Sikorskimi itp. to nie liczmy na wiele karnych dla nas.