Wyświetl pojedynczy post
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2013, 10:32
A mnie już to wszystko zaczyna wku***. Sytuacja klubu jest trudna, ale odnoszę wrażenie, że prezesowi to jest na rękę i przyjął to za dobrą kartę. Koncentruje się na sprawach ekonomicznych, całkowicie zaniedbując kwestie sportowe. Jest w komfortowej sytuacji bo nic nie może, bo nie ma pieniędzy, bo ktoś jest za drogi. Zajebista sprawa. Czyli ogółem mieć wyj**** na wszystko, by się tylko złotówki na koncie zgadzały.

Druga sprawa budżet klubu przed kryzysem był bardzo wysoki jak na polskie realia, później został ograniczony, ale z tego co media podawały wciąż był wysoki. Jeśli w tym momencie pozbyto się praktycznie wszystkich zawodników zarabiających większe pieniądze, to ja naprawdę nie rozumiem, że nie ma kasy dla 1- 2 lepszych zawodników. To jaki teraz mamy budżet? 5mln zł

I ostatnia myśl. Jeśli już nie zawodnicy z nazwiskiem to przynajmniej solidni ligowcy. Czy waszym zdaniem takie tuzy ligi jak Podbeskidzie, Piast, Korona płacą zawodnikom kosmiczne kontrakty? A jakoś można znaleźć tam kilku przeciętniaków ligowych.
Tak o przeciętniaków chodzi, bo jeśli w październiku przyjdą kontuzje 3-4 graczy to mamy przesrane. Chyba, że Wisła wpisuje się w nurt nieprzestrzegania praw pracowniczych i piłkarze będą grać z kontuzjami.
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 05.07.2013 o godz. 14:44.
What's new?

Odpowiedz cytując