Wyświetl pojedynczy post
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2013, 21:09
Mnie martwi jedna rzecz:

Smuda mówi o Stilicu
Cytat:
Rozmawialiśmy telefonicznie ze dwa razy i to wszystko. Jest jeszcze związany kontraktem. Nie wiem, jak to rozwiąże. Ja powiem tak: Stilić u mnie zawsze ma otwarte drzwi. Ja wiem co z nim zrobić.
Wyraźnie sugeruje,że pozyskałby tego zawodnika gdyby tylko mógł.

Tymczasem Bednarz:
Cytat:
- Nie ma tematu Stilicia - powiedział Bednarz. - Oprócz tego, że nigdy nie mieliśmy planu go testować ani nigdy jego kandydatury nie rozważaliśmy, to rzeczywiście trener Smuda otrzymał zapytanie od jego agenta, czy ewentualnie nie byłby zainteresowany. Z tego oczywiście zrobiła się historia medialna i tyle na temat Semira - poinformował prezes Wisły.
Teraz wyraźnie widac,że trener ma mało do powiedzenia w kwestii transferów. Ciekaw jestem jak ma Smuda zbudowac drużynę jak podsyła się mu na testy przypadkowych zawodników typu Oproiescu. Przecież jest spora okazja na pozyskanie zawodnika,który w tej chwili jest dla nas na wagę złota,bo jest sprawdzony w naszej lidze i znamy jego umiejętności. Ciekaw jestem naszych nastepnych transferów,niestety wygląda to na zbieranine przypadkowych grajków z całego świata,których głównym atutem jest to że są za darmo i mają znajomego menago. Z drugiej strony wiem,że za to co się teraz dzieje głównym odpowiedzialnym jest Cupiał,a nie Bednarz,Kapka czy inni nasi skauci. Byłyby chociaż minimalne środki na transfery to i byłyby porządne wzmocnienia. Z pustego to i Salomon nie naleje,a my możemy przeklinac Kapke,Bednarza a ktokowliek inny nie byłby na ich miejscu byłoby to samo.
Odpowiedz cytując