Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2013, 20:55
Za nim piłkarz (Donald Gurrier) będzie będzie oceniany na podstawie zdjęcia, artykułów w prasie, wywodów "wybitnego" dziennikarza Stanowskiego to jest możliwość obejrzenia całego meczu Donalada Gurriea z nie byle jaką drużyną bo Hiszpanią w wersji HD, z której być może skorzystają prawdopodobnie jedynie jacyś wybitni pasjonaci jednak wklejam link: Pierwsza połowa: wis.la/pjxon
wis.la/vkdf4
Druga połowa:
wis.la/tk8xl
wis.la/zhn7i

Jeśli chodzi o aspekt fizyczny chłopak wydaję się ideałem na tą pozycje. W mojej prywatnej opini bazującej na podstawie jednego meczu uważam, że jest to organizm który jest wstanie połączyć szybkie bieganie z dobrą kondycją. Donal Gurrier niesamowicie "zjada metry" tymi swoimi długimi nogami a widać to po tym tym jak szybko niweluje straty do zawodników Hiszpanii z 8 metrów momentalnie robi się możliwość zablokowania piłki wślizgiem. O jego możliwościach motorycznych najlepiej można przekonać się już w pierwszej połowie gdzie chłopak 2 razy wykonywał rzut rożny po czym zdążył zablokować kontrę Hiszpanów po przeciwległej stronie boiska. Ogólnie widać że gość gra na dużym luzie bo nie kopie byle gdzie tylko stara się rozegrać piłkę w miarę rozsądnie. Akcja bramkowa do której wieskszość już dotarała przy pierwszych plotkach na temat możliwosci sprowadzenia tego piłkarza to po prostu majstersztyk.

Popełnia jednak dużo błędów w defensywie i mam wątpliwość czy uda mu się zaaklimatyzować w nowym otoczeniu. Chłopak wydaję się trochę bardziej luźny niż Quioto ale uważam że będzie mu ciężko.
Wisła to nie wątpliwie dla niego ogromna szansa, szkoda, że nie udało się go sciągnać szybciej tak aby zapoznał się z drużyną z miastem a Smuda nad nim trochę popracował. Jak dotrze przed ligą to wszystko mu się nawarstwi, mieszkanie, wyjazdy itp.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.07.2013 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując