wiesniak84 napisał(a):

Włos się jeży. Gawkowski :
- członek SLD, bezpośredniej kontynuatorki PZPR, partii komunistycznego reżimu w Polsce, który jeszcze 25 lat temu więził i mordował ludzi
- śpiewający Międzynarodówkę zwolennik komunizmu, systemu przez który zginęło dziesiątki milionów ludzi na całym świecie, a setki milionów cierpiały nędzę i upodlenie
z pełnym przekonaniem i obłędem w oczach
- wyzywa wszystkich "na prawo" od faszystów,rasistów,a chyba nawet nazistów
- wprost twierdzi, że Ruch Narodowy to faszyści i zamierzają mordować i eliminować fizycznie wrogów
- nawołuje do pełnego wyrzucenia z przestrzeni publicznej prawicowców, narodowców, chce zakazać im manifestowania i uczestnictwa w życiu publicznym.
Do tego "obiektywna" Olejnik, córka funkcjonariusza zbrodniczej SB, tajna współpracowniczka komunistycznego reżimu.
Nawiązując luźno do kawału o krakowskiej przekupce żalącej się "ale te warszawskie przekupki pyskate - 20 ich było, i ledwo je przegadałam", to Bosak jednak dał radę
PS. Znalezione w sieci "O instalowaniu faszyzmu'. Warto obejrzeć:
http://www.sadistic.pl/instalowanie-...a-vt210932.htm
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"