Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2013, 19:02
milosz napisał(a):Wyświetl post
Jasne że odpowiedzialność główną ponosi właściciel, ale Bednarz nie jest ani fachowcem od transferów, ani nie ma sukcesów organizacyjnych, więc Bednarz z wozu, Wiśle lżej. Ważne aby następca był z innej bajki, byłoby też miło zobaczyć jak najszybciej następcę niezatapialnego Zdzicha K.

PS. Bramka http://www.youtube.com/watch?v=g16Qd8cuMJo rewelacja, ciekaw jestem jednak jego postawy na boisku w barwach Wisły, mnie nie martwi że mało znany, że reprezentacja Haiti, tyle że akurat jego chciałbym zobaczyć w kilku sparingach Wisły, w sumie czekamy na jakiekolwiek transfery rozszerzające kadrę, bo mecz z Amico-lechem pokazał jak mizerną mamy ławkę rezerwową. Jeśli Wisła ma grać ostrym pressingiem, to nie możemy mieć tak wąskiej kadry, czas więc na jakieś transfery, a wyautowanie Jacusia czy Zdzicha w niczym tu nie zaszkodzi, byle następcy byli lepsi ..
Wiesz co, jak przeczytałem wywiad z Cupiałem ten m.in. o akademii, o młodych, o zagranicznych to zrozumiałem dlaczego Zdzicho ma tak mocną pozycję w klubie. No i niestety na tą chwilę Bednarz nie jest na szczycie największych szkodników.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując