murray napisał(a):

|
Płaczę ze śmiechu jak czytam posty użytkownika york09.
|
Ja tak sobie ostatnio myślę, że york09 być może jest tajną bronią PiS-u, która ma na tym forum całkowicie skompromitować myślenie i postępowanie PO.
Inteligentny jak Mucha,stonowany jak Niesiołowski, skromny i ceniący "czas" innych jak Sławek Nowak, uroczy niczym Ania Grodzka. Interesujący się podniebnym życiem gęsi, znakomity obserwator życia społecznego (bezrobocie tam gdzie PiS!), doceniający potrzebę opieki nad bliskimi i starszymi, mający szacunek do religii i wyroków boskich, pełen empatii i radości życia...
york09 napisał(a):
|
"Zbankrutował, bo wydał krocie na leczenie matki." To źle zainwestował bo matka zmarła. Jaruś katolik a chciał sprzeciwić się woli Boga.
|
PS. Yorku, jak Ci odpisywałem, to wykresów tam jeszcze nie było. Nie mam czasu co 5 minut sprawdzać, czy czasem coś nie poedytowałeś i dopisałeś do swego bełkotu. A kryzys? W Polsce?

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"