Wyświetl pojedynczy post
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2013, 19:59
Alexander94 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś jakieś rozeznanie w elektronice i telekomunikacji bądź energetyce na AGH?
Z drugiej strony myślę nad prawem UJ. Dostanę się raczej na wszystkie wymienione kierunki, tylko nie wiem co wybrać. Wiem, że są one skrajnie różne, ale tak mi wyszło.
Ja wlaśnie w zeszłym roku poległem na elektronice co prawda trochę z własnej winy ale nie zmienia to faktu że ten kierunek to "ostra jazda bez trzymanki"( szczególnie 3 pierwsze semestry) a co do prawa to jeśli nie masz znajomości w tej branży to dobrze przemyśl ten wybór
Cytat:
piotrek- jeżeli AGH to wal śmiało. robota po tym jak na zawołanie zero stresu o pracę jednak przez 5 lat będziesz ostro zapierdalał. natomiast jeżeli chcesz iść do pośredniaka to uek jest najlepszy. gromada panienek co mażą o tym aby być panią prezes tylko nie wiedzą czego a kończą na recepcji w hotelu lub kolesi z przerostem ego bo rodzice kasiorę sypnęli. z tych 2 kierunków wybieraj agh i nawet się nie oglądaj.
No ja wiem że agh to dużo ambitniejsza uczelnia tylko problem polega na tym że aj mam juz 21 lat( technikum i w zeszłym roku skucha na elektronice) i nie za bardzo mogę sobie pozwolić na kolejna wtope dlatego szukam kierunku który coś tam jest wstanie w przyszłości zagwarantować ale równocześnie nie jest 5-cio letnia rzeźnią którą przetrwają tylko mega mózgi. Dla tego myślałem nad rachunkowością bo to podobno jest jedyny kierunek na ueku który nie wpisuje sie w cykl chlej ruchaj i miej wyjebane

Odpowiedz cytując