Wyświetl pojedynczy post
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2013, 13:28
Drozdku-- w komunie były takie hasła że robimy dla idei i wspólnego dobra. Tylko jak to w praktyce wyglądało to musisz sobie poczytać. Nie ma takiego czegoś jak wspólne dobro. Jak będziesz miał więcej podzielisz się ze sąsiadem?żeby też miał dobrze. Nie. Bo każdy sobie rzepkę skrobie. Czy chętnie oddajesz podatek? nie a to powinno iść do wspólnego dobra.
Prezio zamiast miliony na swych goryli przeznaczać mógłby to zainwestować na bardziej szczytny cel.Żebyśmy z tej kasy wspólnie mogli korzystać.

BBudowniczy-- Przekonałeś mnie Kaczyński wróci za Biliony wykupi banki ,miliardy przeznaczy na dług publiczny i będzie się nam żyło wspaniale. Do całkowitego przekonania brakuje mi tylko formalność skąd weźmie kasę (może Rydzyk wymodli?)

Zbankrutował, bo wydał krocie na leczenie matki. To źle zainwestował bo matka zmarła. Jaruś katolik a chciał sprzeciwić się woli Boga.
Cytat:
I to jest właśnie ta "prawdziwa" prawica Korwina. Gdyby w miejsce "kamikaze" wpisać "AS82", "Szpen" lub "york09", nikt nie zauważyłby różnicy. Bo "jedyna słuszna walka to jest walka z PiS-em"
Dla mnie Mikuś jest nikim, to człowiek który mówi i jest niegroźny. Co innego Prezio, jak on by swoje zmiany wprowadził to Polski ani za sto lat nie poznamy.
http://danielszeligowski.natemat.pl/...a-kaczynskiego

Jak się bawimy we wykresy to popatrz to idealnie pasuje do twojego wykresu popatrz na lata
Kryzys w europie

Tutaj widać jak Kaczyńscy rządzili w Europie jak było fajnie.
Ledwie skończyli rządy i kryzys na całym świecie
Kaczyński WRÓĆ napraw świat.
Ostatnio edytowane przez york09 : 02.07.2013 o godz. 14:05.