Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2013, 13:12
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Przez myślenie takich ludzi mamy co mamy w tym kraju. Patrioci to faszyści, kibice bandyci, pis prawica. Nie zrobiono porządku jak była okazja, tylko pozostawili tych wszystkich komuchów (ludzie z milicji poszli do policji itd).W normalnym kraju takie kreatury jak Kaczyński, Niesiołowski czy Palikot nigdy nie doszłyby do władzy,w telewizji pokazywali by ich tylko jako kosmitów, żeby się ponabijać.
Acha, i dlatego z jednej strony Korwin nawołuje by pozostawić tych wszystkich biednych "komuchów" w spokoju, a z drugiej wskazuje prawdziwych niebezpiecznych komunistów: PiS. Oni to Panie winni za wszelkie nieszczęścia po 1989 roku! Korwin wzywa by dać spokój Jaruzelskiemu, a jego zwolennik na forum wyzywa Kaczyńskiego od kreatur i czerwonych dodając że "dobry czerwony to martwy czerwony". Koń by się uśmiał.

kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Nie każdy ma tube propagandową w formie TV Trwam, Radio Maryja czy TV Republika, które są pro Pis. Prędzej takiej akcji z kucykiem spodziewałbym się po Jarku bo to co ten chłop wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie. (Krzyż, Smoleńsk, kongres Częstochowa i inne tego typu akcje byleby pokazać się w telewizji, kościele jako patriota i katolik, )
I to jest właśnie ta "prawdziwa" prawica Korwina. Gdyby w miejsce "kamikaze" wpisać "AS82", "Szpen" lub "york09", nikt nie zauważyłby różnicy. Bo "jedyna słuszna walka to jest walka z PiS-em"

york09 napisał(a):
Kaczyński to własny dom na Żoliborzu sprzedał(tak dobrze w domu rządził że zbankrutował) a teraz chce kraj wykupić.
Zbankrutował, bo wydał krocie na leczenie matki. Znowu tradycyjny "pierd" Yorka.
Lepiej powiedz, skąd wytrzasnąć kasę na obsługę rosnącego długu publicznego:

PS. Ostatnie dwa lata to już ponad 43 mld zł. Każdego roku to ponad 1100 zł na osobę, czyli przeciętna 4 osobowa rodzina rocznie oddaje we wszelakich podatkach i daninach prawie 4 500 zł na dług pomnażany przed Tuska i Rostowskiego. W 2007 i 8 roku, po 2 latach rządów "faceta z kotem" było to tylko 2 900-2600 zł. Takie to Ci fachowce te z PO, że nawet facet "bez konta w banku" miał lepsze wyniki
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"